© Kuva: Juha Tamminen

HIFK matkaa SJK:n vieraaksi – ”Taistelee kynsin hampain”

Seinäjoen Jalkapallokerho ja HIFK kohtaavat tänään Veikkausliigan lauantain ainoassa ottelussa.

HIFK on tällä hetkellä turvallisesti Veikkausliigan keskikastissa. Isäntäjoukkue SJK taas on pelannut surkean alkukauden – viime kauden mestari on tällä hetkellä sarjajumbona.

HIFK:n päävalmentaja Jani Honkavaara tietää, että pisteet eivät kuitenkaan tule tänään helpolla.

–  Fyysinen peli tulossa. Seinäjoen kenttä on pieni ja SJK taistelee kynsin hampain kääntääkseen kurssinsa. Me taas tarvitsemme voiton tästä pelistä, jotta pysymme kärjen tuntumassa, kommentoi Honkavaara seuran verkkosivuilla.

SJK:n pääkäskijä Simo Valakari kertoo puolestaan, että joukkueen on vähitellen alettavaa kääntää kurssiaan.

Tässä vaiheessa, kun kaikki joukkueet ovat pelanneet noin seitsemän ottelua, alkaa sarjataulukko näyttämään jo, miten voimasuhteet ovat. Me olemme tällä hetkellä viimeisenä ja se on tietenkin murheellista. Me kunnioitamme aina tulosta, mutta välillä tuloksetkaan eivät ole tällä kaudella näyttäneet ihan sitä koko pelin kuvaa. Meidän tehtävänä on nyt kääntää se. Saada ehjä peli ja saada se tulos, kommentoi Valakari SJK:n kotisivuilla.

Expekt (kertoimet)

SJK – HIFK la 14.5. klo 16.00:

1,75 – 3,40 – 4,60