© Kuva: Ilari Isotalo

HJK hakee paluuta voittokantaan tamperelaisvieraansa kustannuksella – ”Olen antanut äänekästäkin palautetta joukkueelle”

HJK kärsi edellisessä Veikkausliiga-pelissä yllättäen tappion sarjanousija PS Kemille vieraskentälle 0-1-lukemin. Kotona HJK on ollut parempi, saldona kolme voittoa, kun IFK Mariehamn, VPS ja SJK ovat kaatuneet.

HJK-luotsi Mika Lehkosuo haluaa nähdä keskiviikon Ilves-kotipelissä energisemmän ryhmän kuin tappiopelissä.

– Nyt ei puhuta pelkistä kaksinkamppailuista vaan joka akselilla monien pienten asioiden parantamisesta. Tästä olen antanut aika äänekästäkin palautetta joukkueelle, Tänään [tiistaina] meillä oli erinomaiset treenit, ehkä parhaat aikoihin, ja se lupaa hyvää. Kun vielä kotikentällä meillä on iso ja kovaääninen fanijoukko, niin se lisää vaatimustasoa ja tuo energiaa ihan jokaiselle, Lehkosuo painottaa HJK:n kotisivuilla.

HJK ei lähde aliarvioimaan Ilvestä, joka on ehtinyt tällä kaudella nappaamaan mm. SJK:n päänahan.

– Joukkue on aloittanut kautensa hyvin ja voittanut mm. hallitsevan mestarin SJK:n 2-0 vieraissa. Heillä on hyvä jengi kasassa, laiturit ovat olleet hyvässä vireessä ja sentteri Lahtinen on vaarallinen boksipelaaja. Olemme valmistautuneet hyvin ja meidän täytyy olla astetta vaarallisempia kuin viime pelissä

Kertoimet (Expekt):

HJK-Ilves, ke 3.5. klo 18.30

1 1,35
X 4,30
2 8,25