© Kuva: Juha Tamminen

HJK:n Mika Lehkosuo ylistää vastustajan sensaatiopelaajaa: ”Yksi kauden parhaista tulokkaista”

HJK matkaa tänään FC Lahden vieraaksi Veikkausliigan ottelussa. Kolme edellistä otteluaan voittanut Klubi lähtee jatkamaan hyvää putkeaan. Vastus ei kuitenkaan ole helpoimmasta päästä.

–  Lahti on ollut erinomainen kotona ja lyönyt kotipeleissään suurinumeroisesti SJK:n ja VPS:n. Meitä vastaan he varmasti lähtevät puolustamaan tiiviisti, mutta se antaa tietysti mahdollisuuden vastahyökkäyksiin. Vastahyökkäyksissä ja erikoistilanteissa me olemme olleet viime aikoina hyviä, ja sitä tietysti pyritään jatkamaan. Vieraspeli Lahdessa on taatusti vaikea, mutta meillä on vahva tahtotila jatkaa voittoputkea, kommentoi HJK:n päävalmentaja Mika Lehkosuo seuran verkkosivuilla.

Sarjataulukon keskivaiheilla olevan Lahden kauden ykköstykki on ollut hieman yllättäen vasta 20-vuotias Jasse Tuominen, joka on tehnyt jo neljä maalia Veikkausliigassa.

– Jasse Tuominen on ollut yksi kauden parhaista tulokkaista. Tälläisia mielenkiintoisia nuoria, suomalaisia hyökkäyspään pelaajia ja maalintekijöitä ei Veikkausliigassa liikaa ole. Kyllä hänet on huomioitu meidän valmistautumisprosessissa, toteaa Lehkosuo.

Expekt (Kertoimet)

FC Lahti – HJK 20.5. klo 18.30:

3,10 – 3,20 – 2,20