© Kuva: Getty Images

Huuhkaja-pelaajan seuravaihdos kannatti – mestaruus nyt kahtena keväänä peräkkäin!

Huuhkaja-hyökkääjä Kasper Hämäläisen talven kohuttu seuravaihdos Puolan sisällä näyttää kannattaneen tuloksellisesti.

Miehen edustama Legia Varsova varmisti sunnuntaina Puolan mestaruuden kaatamalla Szczecinin 3-0-lukemin, kun kierros sarjaa on vielä pelaamatta. Suomalainen teki joukkueen viimeisen osuman. Legia varmisti jo aiemmin Puolan cupin voiton.

Edellisen seuransa Lech Poznanin avainpelaajiin kuulunut Hämäläinen teki alkukaudella kahdeksan maalia seuralleen. Tammikuusta lähtien edustamassaan Legiassa peliaika on ollut tiukassa, mutta edelliset kolme peliä hän on pelannut alusta loppuun. Vire on ollut oiva, kun viimeisessä viidessä pelissä maaleja on tullut kolme.

Hämäläiselle Puolan liigamestaruus on jo toinen – hän voitti sarjan myös ex-seuransa kanssa viime kaudella.