© Kuva: Getty Images

Lehti: ManU-pelaaja häipyy seurasta – mikäli Louis van Gaal jää valmentajaksi

Manchester Unitedin maalivahti David de Gea haluaa lähteä Manchester Unitedista, jos nykyinen valmentaja Louis van Gaal jatkaa vielä ensi kaudella, Telegraph väittää.

Maailman parhaimpien maalivahtien kärkijoukkoon kuuluva espanjalainen on lehden mukaan turhautunut ManU:n menestyksen puutteeseen, ja erityisesti Mestarien liigan lipsumiseen joukkueen käsistä jos toistamiseen kolmessa vuodessa.

Viime syksynä de Gea oli erittäin lähellä siirtoa Real Madridiin, joka lopulta kaatui sopimusasiakirjojen myöhästymiseen ja siirtoikkunan sulkeutumiseen. Huhujen mukaan Espanjan jättiseura on yhä kiinnostunut de Gean palveluksista, joten Madridia pidetään mahdollisena osoitteena de Gealle, jos kuviot Manchesterissa eivät muutu.

ManU-valmentaja Louis van Gaalin pestin jatko ei ole kirkossa kuulutettu. Hollantilaiselle on huhuttu korvaajaa lähes koko kuluvan kauden ajan, ja viime kuukausina portugalilaisluotsi Jose Mourinhon tuloa Manchesteriin on pidetty hyvin todennäköisenä.

De Geaa ja Mourinhoa edustaa sama agentti, Jorge Mendes, ja tiettävästi pelaaja ja valmentaja haluaisivat työskennellä yhdessä.

» Katso Valioliigan ottelut, taulukko ja uutiset erikoissivultamme!