© Kuva: Getty Images

Lehti: Valioliiga-kauden alisuorittaja haluaa Jose Mourinhon

Jose Mourinhon siirtyminen Manchester Unitediin on ollut viimeisten kuukausien yksi kestohuhuista. Aiemmin tällä viikolla Sky Sports kertoi, että portugalilaisella ei ole ainakaan vielä sopimusta Unitedin kanssa.

Sunday Times kertoo nyt, että tällä kaudella pahasti epäonnistunut Everton haluaa Mourinhon managerikseen. Seurahan erotti espanjalaisen Roberto Martinezin aiemmin tällä viikolla.

Monien asiantuntijoiden mielestä ”Toffees” on yksi tämän kauden suurimmista alisuorittajista Valioliigassa. Martinez ei onnistunut nostamaan joukkuetta taistelemaan europaikoista, vaikka hänellä oli käytössään Ross Barkleyn, Romelu Lukakun ja John Stonesin kaltaisia lahjakkuuksia.

Iranilaismiljardööri Farhad Moshiri hankki helmikuussa 49,9 prosenttia Evertonin osakkeista ja nousi seuran suurimmaksi yksittäiseksi omistajaksi. Briteissä on huhuiltu, että Moshiri on valmis sijoittamaan joukkueeseen kesällä massiivisesti rahaa.

» Katso Valioliigan ottelut, taulukko ja uutiset erikoissivultamme!