© Kuva: Getty Images

Lehti: Valioliiga-seuralta kunnianhimoinen yritys – haluaa Leicester-tähden riveihinsä

Valioliiga-seura West Ham haluaa hankkia Leicesterin maalitykin Jamie Vardyn Lontooseen, kertoo Daily Mirror.

”Hammers” on viimeisten viikkojen aikana tavoitellut riveihinsä muun muassa Liverpoolin Christian Bentekeä, Lyonin Alexandre Lacazetteä sekä Marseillen Michy Batshuayita. Seura ei kuitenkaan ole edennyt neuvotteluissaan näiden pelaajien hankkimiseksi.

Ensi kaudeksi Lontoon olympiastadionille pelaamaan siirtyvä West Ham etsii hyökkäykseensä kipeästi vahvistusta.

24 maalia tällä kaudella Valioliigassa paukuttanut Vardy teki helmikuussa jatkosopimuksen Leicesterin kanssa, joten hän tuskia haluaa lähteä West Hamiin, joka ei pelaa edes ensi kaudella Mestarien liigassa ”Kettujen” tavoin.

» Katso Valioliigan ottelut, taulukko ja uutiset erikoissivultamme!