Leicester nettoaa käsittämättömän summan Valioliigan voitosta

Leicester tienannee jopa 150 miljoonaa puntaa Valioliigan voitosta, arvioi urheilumarkkinointiyhtiö Repucomin edustaja BBC Sportilla.

Summa sisältää Valioliigan voitosta tulevat palkintorahat, Mestarien liigan pääsystä ja mahdollisesta menestyksestä siellä sisältävät rahat sekä kotiotteluiden nousevat tulot lippujen ja muun toiminnan kasvun myötä. Leicester on nyt myös astetta houkuttelevampi sponsorien näkökulmasta.

Leicester varmisti Valioliigan voiton maanantaina, kun Tottenham jäi tasapeliin Chelsean kanssa. Leicesterin sarjajohto on siten seitsemän pistettä ennen kahta päätöskierrosta. Leicesterin mestaruudesta tarjottiin ennen kautta jopa 5000:n kertoimia.

Listasimme aiemmine Leicester sensaatiomaisen nousun peruspilarit kuvagalleriaan.

» Katso Valioliigan ottelut, taulukko ja uutiset erikoissivultamme!