© Kuva: Getty Images

Leicesterin mestaruusjuhlat siirtyivät ainakin päivällä

Leicester, joka olisi voitolla varmistanut Valioliigan mestaruuden, jäi tasapeliin ManU:n vieraana 1-1-lukemin. Anthony Martial vei isännät johtoon ja Wes Morgan iski vieraiden tasoituksen avausjaksolla.

Leicester pelasi ottelun lopusta muutaman minuutin vajaalla Danny Drinkwaterin toisen varoituksen myötä, mutta ManU ei ehtinyt hyödyntämään miesylivoimaansa.

Leicester johtaa sarjaa nyt kahdeksan pisteen erolla Tottenhamin, kun lontoolaisilla on vielä kolme peliä jäljellä. Tottenham kohtaa maanantaina vieraissa Chelsean, jossa mestaruus voi ratketa, jos Tottenham ei voita.

Mikäli Tottenham voittaa ottelunsa, kutistuu Leicesterin johto viiteen pisteeseen ja  mestaruus ratkeaa kauden kahden päätöskierroksen aikana.

Leicester pelaa päätöspeleissä Evertonia vastaan kotona ja Chelseaa vastaan vieraissa. Tottenhamilla on Chelsea-pelin jälkeen vielä jäljellä kamppailut Southamptonia ja Newcastlea vastaan.

Nelossija karkaamassa ManU:lta

Tasapelin myötä ManU:n unelmat yltää top4:ään eli Mestarien liigan oikeuttaville sijoille koki suuren kolauksen. Joukkue on neljä pistettä Manchester Cityn perässä, kun molemmilla on kolme peliä jäljellä. City pelaa vielä Southamptonia vastaan sunnuntaina ja ManU rästipelinsä myöhemmin.

Kolmosena oleva Arsenal on ManU:a seitsemän pistettä edellä ottelun enemmän pelanneena.

» Katso Valioliigan ottelut, taulukko ja uutiset erikoissivultamme!