Liverpool-kärki uskoo mahtuvansa Roy Hodgsonin suunnitelmiin: ”Olen avauksen miehiä”

Ainakin toistaiseksi loukkaantumisongelmat selättänyt Liverpool-kärki Daniel Sturridge uskoo mahtuvansa Englannin ensi kesän EM-ryhmään.

26-vuotias hyökkääjä on tehnyt 11 maalia 22 otteluun seuralleen tällä kaudella, mutta maajoukkueen nokkimisjärjestyksessä Harry Kane ja Jamie Vardy tuntuvat puskeneen edelle.

Monet epäilevät, ettei Sturridgelle ole lainkaan tilaa koko ryhmässä, mutta hyökkääjä luottaa asemaansa ja osaamiseensa.

– Joukkuevalinta on Roy Hodgsonin päätös, mutta olen täysin eri mieltä siitä, ettenkö olisi avauksen miehiä. Pystyn hyvinkin olemaan avauksessa, mutta en tietenkään ole varma, valitaanko minut sihen rooliin, Sturridgeä siteerattiin Soccerway-sivustolla.

– Valmennusjohto valitsee jokaiseen peliin ne miehet, jotka tuntuvat siihen tilanteeseen parhaalta. Uskon, että minulla on paljon annettavaa ja olen se mies, johon luotetaan. En epäile lainkaan, ettenkö mahtuisi maajoukkueen avaukseen.

Sturridge pelasi sunnuntaina Swanseaa vastaan täyden peliajan ilman tehoja, kun joukkue otti kuonoon 1-3-lukemin. Sturridge on esiintynyt vahvasti ja on seitsemään edelliseen Valioliiga-peliin tehnyt viisi maalia.