© Kuva: Getty Images

Liverpoolin johtava pelaajatarkkailija seuraamassa PSG:n otteita – tämä pelaaja kohteena!

France Footballin mukaan Liverpoolin johtava pelaajatarkkailija Kevin Hunt oli viikonloppuna paikan päällä PSG:n ottelussa. Miehen seurannassa oli joukkueen argentiinalainen pelintekijä Javier Pastore, joka on jäänyt seurassa kakkosketjun pelaajan asemaan.

Pastore on tällä kaudella esiintynyt 25. ottelussa 3+5-tehosaldolla. Osin peliajan vähyyttä selittävät myös useat pienet loukkaantumiset kauden aikana. Viime kaudella mies esiintyi peräti 51. ottelussa, joissa syntyi kuusi maalia ja peräti 15 maalisyöttöä. Hän tuli PSG:n Serie A:n Palermosta kesällä 2011 kahden Italian kauden jälkeen.

26-vuotias pelintekijä on edustanut Argentiinan A-maajoukkuetta 27 kertaa urallaan.

» Katso Valioliigan ottelut, taulukko ja uutiset erikoissivultamme!