© Kuva: Getty Images

Manchester Cityn päävalmentaja Real Madrid -tappion jälkeen: ”Olimme epäonnekkaita”

Real Madrid eteni eilen Mestarien liigaan finaaliin kukistamalla Manchester Cityn kotikentällään maalein 1-0. Joukkue hoiti itselleen paikan loppuottelussa siis yhteismaalein 1-0 kahden osaottelun jälkeen.

Realin ainoa maali tuli ottelun alkuhetkillä, kun Gareth Balen laukaus muutti suuntaa Cityn Fernandosta ja upposi vastustamattomasti yläkulmaan. City-luotsi Manuel Pellegrini pitikin tappiota epäonnekkaana.

– Mielestäni emme ansainneet tappiota. Real Madrid teki onnekkaan maalin. Meillä oli vaikeuksia luoda paikkoja, mutta niin oli Madridillakin. Heillä ei ollut paljon maalipaikkoja. Ottelun olisi pitänyt päättyä 0-0, kommentoi chileläinen kamppailun jälkeen.

Realin päävalmentaja Zinedine Zidane taas oli ylpeä joukkueestaan.

– Tiesimme, että siitä tulee vaikeaa, mutta olemme vihdoin finaalissa. Olen onnellinen kaikkien pelaajien työstä.

– Bernabeun yleisö on aina erityinen meille, ja fanit auttoivat meitä vaikeassa ottelussa ensimmäisestä minuutista saakka. He kärsivät kanssamme loppuun saakka.

Real kohtaa 28. toukokuuta pelattavassa Mestarien liigan finaalissa paikallisvastustajansa Atletico Madridin.

Lähteet: Marca, Goal.com