© Kuva: Getty Images

Manchester Unitedin tähti löysi syyn Mestarien liiga -paikan menetykselle

Manchester United tulee jäämään ensi kaudella Mestarien liigan ulkopuolelle, sillä joukkue ei enää voi sijoittua Valioliigan neljän kärkeen, mikä oikeuttaa lippuun eurokentille.

Joukkueen keskikentän tähti Juan Mata uskoo loukkaantumisten olevan suurin syy siihen, että ManU jäi kärkinelikon alapuolelle.

– Meillä on ollut monia ongelmia pitkin kautta, erityisesti loukkaantumiset, mutta ManU:n on oltava kunnianhimoinen ja taisteltava silti loppuun asti, Mata kommentoi The Sunille.

Kauden mittaan ManU-pelaajista on ollut sairastuvalla muun muassa Wayne Rooney, Luke Shaw, Bastian Schweinsteiger ja Marcos Rojo.

Punapaidat ovat tällä hetkellä Valioliigan kuudennella sijalla, mutta joukkueella on yhä edessään yksi ottelu ensi tiistaina. Viikonlopuksi merkitty peli jouduttiin perumaan juuri ottelun alla, kun Manchester Unitedin stadion evakuoitiin pommiuhan vuoksi.

Mikäli ManU voittaa tiistaina Bournemouthin, se nousee viidennelle sijalle, mutta paikallisvastustaja Manchester Cityn viikonloppuinen voitto estää Unitedia enää nousemasta Cityn ohi neljän parhaan joukkoon.

» Katso Valioliigan ottelut, taulukko ja uutiset erikoissivultamme!