ManU:n johtoryhmässä pelko: Pelityyli vesittää tähtihyökkääjän saapumisen

Brittilehti Daily Mailin mukaan ManU:n johtoryhmässä pelätään Louis van Gaalin luoman pelityylin vesittävän seuran haaveet huippusiirrosta.

Lähteen mukaan seura havittelee Pierre-Emerick Aubamayangia Dortmundista. Saksalaisseuran pelityyli on paljon aktiviisempi kuin ManU:n. Dortmundin pelitapaa kutsuttiin Jürgen Kloppin aikana turbofutikseksi. Vaikka valmentaja on vaihtunut, niin pelityylissä on vielä runsaasti samoja elementtejä. Van Gaalin ryhmä mieluummin etenee hitaasti.

ManU:n on kerrottu aiemmin kaudella valmistelevan pelaajasta jopa 80 miljoonan euron tarjousta.

Aubameyangia on huhuttu myös esim. Real Madridiin, joka pystyy halutessaan maksamaan sen, mitä ManU:kin. Gabonin maajoukkuekärki on kertonut luvanneensa jo edesmenneelle isoisälleenkin, joka oli Madridin läheltä kotoisin, tavoitella paikkaa seurassa ja nyt siihen on mahdollisuus.

» Katso Valioliigan ottelut, taulukko ja uutiset erikoissivultamme!