Mitä seuraavaksi, Mario Balotelli?

Mario Balotellilta, 25, odotettiin paljon miehen palatessa täksi kaudeksi AC Milaniin lainalle Liverpoolista, joka oli miehen juuri samasta seurasta ostanut vuotta aiemmin.

Odotukset perustuivat edelliseen Milan-pestiin, joka alkoi mahtavasti. Hän siirtyi Manchester Citystä Milanoon tammikuussa 2012 iskien 13. liigapelissä peräti 12 maalia. Kaudella 2014-2015 maalitahti oli myös hyvä, kun kaikkiaan 41 otteluun syntyi 18 maalia höystettynä seitsemällä maalisyötöllä.

Balotelli siirtyi Liverpooliin 16 miljoonalla punnalla, mutta pienen roolin miehenä kentälle päästyään mielialapelaaja oli haluton ja mauton. Saldona 28. otteluuun oli vain neljä maalia, ja seura etsi tuittupäälle uutta osoitetta.

Paluu Milanoon ei mennyt kuten Strömössä

AC Milan tarttui koukkuun, mutta kuluva kausi on ollut jatkoa edelliseen. Balotelli teki 20. otteluun vain maalin punamustien peliasussa.

Balotelli nousi suuren yleisön tietoisuuteen viimeistään edellisen EM-turnauksen tiimoilta – moni muistaa miehen maalit tai ainakin pollean, paidattomana tehdyn maalituuletuksen.

Nykyisillä näytöillä Balotellilla ei ollut mitään asiaa maajoukkueeseen – ei edes alustavaan EM-joukkueeseen.

Balotelli palaa Liverpooliin, missä hänellä on vielä kaksi vuotta sopimusta jäljellä. Kärkimies on aiemmin kommentoinut, ettei halua palata Liverpooliin eikä seurallakaan ole tarvetta miehelle. Ensi kausi tuonee uuden lainasopimuksen. Liverpool halunnee miehestä vielä rahaa, mutta markkina-arvon nostamiseksi mies tarvitsisi hyvän kauden alleen.

» Katso Valioliigan ottelut, taulukko ja uutiset erikoissivultamme!