Real Madrid -taituri pyysi anteeksi kokonaiselta kansakunnalta – törkeä purkaus tuomaria kohtaan!

Real Madridin keskikenttämies Luka Modric on pahoittelut sanomisiaan tuomarille ja koko tämän edustamalle kansakunnalle.

Televisiokamerat taltioivat Modricin purkauksen slovenialaista erotuomaria Damir Skominaa kohtaan Mestarien liigan pelissä Manchester Cityä vastaan viime viikolla.

Törkeät, tuomarin etniseen taustaan ja tämän äitiin viittaavat kroatiankieliset kommentit, ovat herättäneet laajalti paheksuntaa. Kroatia ja Slovenia ovat naapurimaita, ja monet osaavat molempia kieliä.  Nyt pelaaja pyyteli nyt anteeksi sanomisiaan.

– Aivan ensiksi haluan pyytää anteeksi tuomari Damir Skominalta. Ja sen jälkeen myös kaikilta muilta, etenkin slovenialaisilta, joita loukkasin alatyylisellä reaktiollani, Modricia siteerattiin BBC Sportilla.