© Kuva: Getty Images

Real Madridilla osto-optio ManU-tähteen? – päätös tehtävä pian!

Espanjalaislehti AS:n mukaan Real Madridilla on kesäkuun puoleen väliin aikaa päättää, aikooko se käyttää ManU:n kanssa neuvottelemansa option David de Gean hankinnasta.

Espanjalaisvahti oli siirtyä Englannista Espanjaan jo viime kesänä ja kaikesta oli jo sovittu. Tarvittavia dokumentteja ei kuitenkaan saatu toimitettua hallinnollisille tahoille ja siirto vesittyi. De Gea teki myöhemmin syksyllä rahakkaan jatkosopimuksen ManU:n kanssa.

Lähteen mukaan Realilla on kuitenkin mieheen kesäkuun 15. päivään asti voimassa oleva hankintaoptio, jonka mukaan seura voi hankkia hänet 39 miljoonalla punnalla. Summa on reilusti korkeampi kuin mistä seurat olivat päässeet yhteisymmärrykseen viime vuonna. De Gea pelasi erinomaisen kauden ja on EM-kisoissa Espanjan ykkösvahtina.

» Katso Valioliigan ottelut, taulukko ja uutiset erikoissivultamme!