© Kuva: Getty Images

Real Madridin painajainen toteutumassa: Ronaldo ei pysty pelaamaan Mestarien liigan finaalissa?

Real Madrid saattaa joutua lähtemään Milanoon Mestarien liigan lauantaiseen finaaliin ilman tähtipelaajaansa Cristiano Ronaldoa.

Portugalilainen joutui lähtemään joukkueensa harjoituksista tänä aamuna törmättyään seurakaverinsa Kiko Casillan kanssa. Tilanteessa Ronaldo joutui Dani Carvajalin tönäisemäksi, jonka seurauksena tähtihyökkääjä sai Casillalta kolhun reiteensä.

Paikalle hälytettiin seuran lääkärit, ja Ronaldo ei enää pystynyt jatkamaan harjoituksia.

Harjoituksista poistunut Ronaldo oli AS-lehden mukaan silminnähden turhautunut. Vesipullonsa suutuksissaan heittänyt hyökkääjä linkutti pukuhuoneeseen, eikä suostunut vastaamaan paikalle olleiden toimittajien kysymyksiin.

Real Madrid kohtaa lauantaina paikallisvastustajansa Atletico Madridin Mestarien liigan finaalissa Milanossa.