Serie A:n kauden nuori komeetta kerää yhä jalkapallotarroja: ”Oli työn takana löytää itseni”

Päättyneen Serie A -kauden sensaatiopelaajia oli AC Milanin ykkösmaalivahdin manttelin itselleen kaapannut Gianluigi Donnarumma, joka syksyllä debytoidessaan edustusjoukkueen paidassa oli vasta 16 vuoden ikäinen.

Italian alustavaankaan EM-ryhmään mies ei yltänyt, mikä oli nuorukaiselle pettymys. Hän kuitenkin pelasi peräti 30 ottelua ja piti 11 kertaa maalinsa puhtaana Serie A:ssa.

– Tietenkin toivon kutsua maajoukkueeseen. Pidin kiinni siitä unelmasta loppuun [joukkueen nimeämiseen] saakka, mutta olen toki tyytyväinen jo siihen, että olen debytoinut alle 21-vuotiaiden joukkueessa, Donnarumma kommentoi Gazzetta dello Sportille.

Donnarumma kertoo keräävänsä yhä jalkapallotarroja, joita mm. italialaisvalmistaja Panini tekee jokaiseen arvoturnaukseen sekä Italian Serie A:ssa on oma sarjansa.

– Kerään yhä tarroja. Oli vaikea löytää oma tarrani, mutta onnistuin siinä lopulta.

Maalivahtikomeetan esitykset eivät ole jääneet Euroopan huippuseuroiltakaan huomaamatta, mutta voisi luulla miehen vielä pysyvän hetken AC Milanissa, joka on valitettavasti nykyään kaukana maanosan kärkijoukkueista.

– Pitkän ajan unelmani on jatkaa pelaamista Milanissa ja kantaa kapteeninnauhaa. Pyrin aina vain parantamaan suoritustani. Ensi kaudella Milanin pitää myös taistella tie takaisin eurokentille.

SEURAA MEITÄ MYÖS SOMESSA!
Facebookissa ja Twitterissä