© Kuva: Juha Tamminen

Suomalaismaalivahti juhlii Saksan futismestaruutta – ”Ei ollut ylimääräistä puristusta”

Naisten A-maajoukkueen maalivahti Tinja-Riikka Korpela juhlii jo toista peräkkäistä Saksan mestaruutta seurajoukkueensa Bayern Münchenin kanssa.

Mestaruus varmistui, kun joukkue kaatoi Bayer Leverkusenin sunnuntaina 5-0-lukemin, ja sarjajohto Wolfsburgiin venyi jo tavoittamattomaan 12 pisteeseen.

Ennen viime kevättä Bayern oli voittanut edellisen naisten mestaruutensa vuonna 1976. Ykkösmaalivahtina kaksi kauttaan pelannut Korpela on ollut mestaruuksien avainhahmoja. Joukkue on tällä kaudella päästänyt 20. otteluun vain seitsemän maalia.

– Tunnelma on aivan loistava! Ylimääräistä puristusta ei kyllä ollut, saimme ottaa aivan rennosti. Halusimme ratkaista mestaruuden tänään kotipelissä, mutta tiesimme, että mitään hätää ei ole. Olimme ennen peliä luottavaisia, porukka on ollut hyvällä tuulella koko viikon. Fiilis ennen peliä oli erilainen ja se näkyi itse pelissäkin. Tekeminen oli vapautunutta. Saimme maaleja alusta asti ja oli erityisen kiva pelata, Korpela iloitsi mestaruudesta Palloliiton kotisivuilla.

SEURAA MEITÄ MYÖS SOMESSA!
Facebookissa ja Twitterissä