© Kuva: Getty Images

Tässäkö Zlatanin korvaaja? – Lehti: PSG:ltä kunnianhimoinen yritys hankkia Manchester United -tähti

Ranskalaislehti L’Equipe kertoo Paris Saint-Germainin haluavan Manchester Unitedin tähtihyökkääjän Anthony Martialin seuran kesällä jättävän Zlatan Ibrahimovicin korvaajaksi.

Zlatan vahvisti eilen vaihtavansa kauden päätteeksi maisemaa, mikä on kiihdyttänyt spekulaatioita hänen mahdollisesta korvaajastaan. Eilen huhuissa pyöri Atletico Madridin kärkimiehen Antoine Griezmannin nimi.

Martialin siirtyminen pois Unitedista vaikuttaa kuitenkin varsin epätodennäköiseltä, sillä 20-vuotias ranskalainen tuli seuraan vuosi sitten massiivisella siirtosummalla ja on ollut yksi joukkueen suurimmista onnistujista tällä sesongilla.

Martial on paukuttanut toistaiseksi debyyttikaudellaan 11 maalia Valioliigassa. Kärkimies maksoi englantilaisseuralle 50 miljoonaa euroa. Erilaisten ehtojen täyttyessä hinta voi nousta peräti 80 miljoonaa euroon.