© Kuva: Getty Images

Valioliigan nollapelikunkku jatkaa sittenkin Chelseassa!

Chelsea tiedotti keskiviikkona, että John Terry on tehnyt vuoden jatkosopimuksen.

Vielä aiemmin keväällä 35-vuotias toppari kertoi, ettei seurasta ole kuulunut mitään jatkosopimuksen suhteen, ja mies oli lähtökuopissa. Terry kuitenkin oli koko ajan valmis jatkamaan seurassa ja olisi jatkanut uraansa toisaalla vielä joka tapauksessa, vaikka sopimusta seuraan ei olisi tullut.

– Jokainen tietää, että olen läpikotaisin Chelsean miehiä. Odotan innolla tulevaa kautta uuden managerin [Antonio Conten] alaisuudessa, ja toivottavasti se on menetys, Terryä siteerattiin BBC Sportilla.

Terryn kentällä ollessa Chelsea on pelannut peräti 213 nollapeliä Valioliigassa, ja mies pitää tässä tilastossa kaikkien aikojen ykkössijaa puolustajista.

» Katso Valioliigan ottelut, taulukko ja uutiset erikoissivultamme!