© Kuva: Getty Images

Zlatan Ibrahimovic palaa sittenkin Italiaan?

Italialaisen Sport Mediasetin mukaan Zlatan Ibrahimovic olisikin palaamassa Italiaan, ei kuitenkaan aiemmin paljon huhuttuun AC Milaniin, mistä hän siirtyi nykyiseen seuraansa PSG:hen vuonna 2012.

Kohteena on lehden mukaan Juventus, jota ruotsalainen on niin ikään edustanut saapasmaassa. Hän siirtyi seuraan kesällä 2004 Ajaxista 16 miljoonalla eurolla, mutta oli Torinossa vain kaksi kautta.

Juventus pudotettiin kesällä 2006 Calciopoli-skandaalin vuoksi sarjaporrasta alemmaksi ja Ibrahimovic siirtyi Inter Milaniin. Juventukselta riisuttiin kauden 2005-2006 mestaruus skandaalin vuoksi.

PSG:llä tripla kiikarissa

34-vuotiaan Ibrahimovicin PSG-sopimus päättyy kuluvaan kauteen. Mies on pelannut tällä kaudella jopa uransa parasta jalkapalloa, kun 47. ottelussa on syntynyt uskomattomat 44 maalia ja 18 maalisyöttöä.

PSG varmisti jo ennätyksellisen aikaisin Ranskan liigamestaruuden. Himoitussa Mestarien liigassa tuli kuitenkin stoppi joukkueen pettymykseksi jo puolivälierissä Manchester Citylle.

PSG juhli äskettäin myös Ranskan liigacupin voittoa ja joukkue pelaa toukokuun lopulla myös Ranskan cupin finaalissa Marseillea vastaan.