© Kuva: Getty Images

Paljastus Zlatan Ibrahimovicista: Hitler-vitsejä ja natsiläppää joukkuekaverista – ”Kukaan ei voi pysäyttää häntä”

Paris Saint-Germainin kauden päätteeksi jättävä Zlatan Ibrahimovic tunnetaan paitsi upeista maaleistaan myös isosta egostaan ja omalaatuisesta huumorintajustaan.

L’Equipe-lehden toimittajat Damien Degorre ja Arnaud Hermant ovat kirjoittaneet ruotsalaistähdestä kirjan, josta on nyt paljastettu otteita Le Figarossa. 

Kirjassa paljastetaan, että Zlatan ei kokenut tarvetta vaieta Saksan natsimenneisyydestä, kun maalivahti Kevin Trapp siirtyi Pariisiin viime kesänä.

– Trapp on saksalainen, ja Zlatan antoi hänelle lempinimen ”Adolf” hänen tultuaan seuraan. Kun Zlatan pitää jotain vitsiä hauskana ja alkaa toistaa sitä, hän on kuin rangaistusalueen sisällä, jossa kukaan ei voi pysäyttää häntä, kerrotaan kirjassa.

– Joten uutta PSG-maalivahtia kutsuttiin Adolfiksi paikassa kuin paikassa. Kekseliäs PSG-tähti kehitti saksalaisesta pienen laulunkin. Ruotsalaisen kommentteja ei kuulu välttämättä pitää ilkeämielisinä, vaan ehkäpä ne kannattaa ymmärtää oppineisuuden puutteena tai haluna miellyttää Salvatorea (Sirigu), joka pudotettiin penkille (Trappin tieltä).