© Kuva: Getty Images

Arsenal pitämässä lujasti kiinni Barcelonan kiikaroimasta nuoresta tähdestä

Arsenal on valmis tekemään kovia liikkeitä, jotta se saisi pidettyä kiinni sen lupaavasta laitapakista Hector Bellerinistä.

Bellerin, joka siirtyi muutamia vuosia sitten juuri Barcelonasta Lontooseen Arsenalin organisaatioon, on tehnyt kovaa nousua kohti huippua ja tuoreeltaan hänet muun muassa nimettiin Espanjan maajoukkueen mukaan kesän EM-kisoihin.

Viime kausi oli Belleriniltä erittäin onnistunut Arsenalissa, minkä jälkeen häntä alettiin kovasti yhdistää muun muassa entiseen seuraansa Barcelonaan.

Lisää vettä myllyyn tuli siitä, että Barcelonan ja brassipakin Dani Alvesin tiet erosivat.

Barcelonasta on vakuuteltu, että se tulisi vetämään ensi kauden vahvasti ajatuksella, jossa sen viime kesän hankinta Aleix Vidal olisi aloittava oikea laitapakki.

Mutta mutkia on kuitenkin vielä matkassa. Samalla kataloonit olisivat halunneet toiseksi vaihtoehdoksi Martin Montoyan, joka oli viime vuoden lainalla muun muassa Interissä.

Montoya on kuitenkin jatkamassa uraansa muualla, eikä täten olisi seuran käytettävissä.

Arsenal on ollut kartalla tilanteessa ja se on valmis tekemään ison uuden jatkosopimustarjouksen Bellerinille.

Se taas muun muassa nostaisi nuoren laitapakin hintaa entisestään.

Asiasta kirjoitti englantilaislehti Mirror.

Arsenalin on huhuttu viime päivien aikana olevan englantilaiskärjen Jamie Vardyn perässä. Kovia huhuja on kohdistettu myös Dortmundissa pelaavaan Henrikh Mkhitarjaniin sekä Newcastlea viime kaudella edustanutta Moussa Sissokoa kohtaan, että he olisivat suuntaamassa kohti Pohjois-Lontoota ja Arsenalia.

Barcelonan osalta huhut ovat olleet enemmälti puolustusosastolla, missä kesän aikana tapahtunee muutoksia myös muutenkin kuin Alvesin lähdön osalta.

» Katso Valioliigan ottelut, taulukko ja uutiset erikoissivultamme!