© Kuva: Getty Images

Belgian päävalmentaja katkerana: ”Laittoivat kymmenen miestä pallon alle”

Italia otti eilen komean 2-0-voiton EM-turnauksen avausottelussaan Belgiasta. Italian maaleista vastasivat Emanuele Giaccherini ja Graziano Pelle.

Belgian päävalmentaja Marc Wilmots kritisoi ottelun jälkeen Italian pelaamista ylipuolustavaksi.

– Kun olet tappioasemassa Italiaa vastaan, pelaamisesta tulee todella vaikeaa. Italia luovutti toisella puoliajalla pelaamisen ja laittoivat kymmenen miestä pallon alle, Wilmots kommentoi ottelun jälkeen.

Belgia hallitsi palloa ja sai myös muutamia vaarallisia maalintekopaikkoja, mutta viimeistely oli tehotonta. Italia sen sijaan hyödynsi kovalla prosentilla omat paikkansa.

– Tappio on pettymys kaikille, mutta mielestäni emme hävinneet taktisesti. Emme antaneet mitään Italialle ensimmäiseen puoleen tuntiin, mutta sitten tuli pieni virhe puolustuksessa ja päästimme heidät johtoon, Wilmots manaili.

Belgian turnaus jatkuu ensi lauantaina, jolloin se kohtaa Irlannin. E-lohkossa ei helppoja pelejä ole tiedossa, joten seuraavassa pelissä Belgia on käytännössä jo pakkovoiton edessä.

– Ei tämä niin paha ollut, mutta se lisää paineita seuraavaan peliin. Hävisimme taistelun, mutta emme sotaa, Wilmots sanaili.

Katso E-lohkon tilanne täältä.