© Kuva: Getty Images

Englannin floppipelaaja sai puolustelua: ”Se on surullista tässä maassa”

Englannin maajoukkueen EM-turnaus päättyi ennen aikojaan neljännesvälierätappioon Islannille. Samalla päätty myös Raheem Sterlingin luvattoman heikko turnaus.

Sterling on saanut paljon kritiikkiä kotimaassaan, ja hänestä on käytetty Twitterissä muun muassa aihetunnistetta #TheHatedOne. Sterlingin kouluikäisenä löytänyt QPR:n entinen nuorisovalmentaja John Creith asettui kuitenkin 21-vuotiaan huippulupauksen taakse.

– Ihmiset unohtavat, että Raheem on vasta parikymppinen. Meidän pitää antaa hänen vielä kehittyä, Creith puolusteli Get West London -lehdelle.

Sterling siirtyi Liverpoolista Manchester Cityyn yli 60 miljoonalla eurolla vuonna 2015. Nyt Sterlingin hintalappu on laskettu 45 miljoonaan euroon. Creithin mukaan hinnan romahdus ei tee hyvää Sterlingille.

– Hän on yhä tärkeä palanen Englannin joukkuetta, ja hänestä voi tulla massiivinen pelaaja meille muutaman vuoden kuluttua. Tuo hintalappu oli pahinta, mitä hänelle saattoi tapahtua.

– Se on surullista tässä maassa, että ammumme alas pelaajan, joka ei ole vielä edes kunnolla aloittanut. Hänellä on kykyä, ja hänellä on yhä viidestä kuuteen vuoteen aikaa saavuttaa huippunsa jalkapalloilijana, Creith sanoi.

Lähde: goal.com