© Kuva: Getty Images

Englannin päävalmentaja: Tähtihyökkääjän päätettävä uransa jatkosta ennen EM-starttia

Englannin päävalmentaja Roy Hodgson vaatii tähtihyökkääjältään Jamie Vardylta päätöstä uransa jatkosta ennen kuin Englanti aloittaa EM-taipaleensa Venäjää vastaan Ranskassa, uutisoi The Times.

Kuten SuomiFutis-sivusto jo uutisoi, tällä hetkellä Vardyn vaihtoehdot ovat jatkosopimus Valioliigamestari Leicesterin kanssa tai siirtyminen Arsenaliin. Arsenal on maksanut Vardyn ulosostohinnan 22 miljoonaa puntaa ja tarjonnut Vardylle 120 000 punnan viikkopalkkaa. Tällä hetkellä nykyisessä sopimuksessa Leicesterissä Vardy on tienannut 60 000 puntaa viikossa, eli Arsenalin tarjous kaksinkertaistaisi Vardyn palkkatulot.

Hodgson ei halua häiriötekijöitä EM-avaukseen. Käytännössä Vardyn on päätettävä uransa jatkosta nopeasti ennen launtain EM-starttia Venäjää vastaan, sillä agentteja ei päästetä ollenkaan Englannin maajoukkueen hotelliin. Vardylla on oltava täysi fokus Venäjä-pelissä eikä diiliasioissa.

Vardy panttaa päätöstään, vaikka edessä olisi kolmivuotinen Arsenal-pahvi hyvällä palkalla. The Timesin mukaan Vardy pohtii yhä päätöstään, sillä Leicester olisi tehnyt vastatarjouksen, joka on jo erittäin lähellä Arsenalin sopimusta. Vardylla on vahvat tunnesiteet Leicesteriin, joka palkkasi hänet alasarjaseura Fleetwood Townista yhdellä miljoonalla punnalla neljä vuotta sitten. Menneellä kaudella Vardy paukutti 24 liigaosumaa.