Ex-Liverpool-käskijä katkaisi huhut Englannin päävalmentajan paikasta: ”Olen täällä unelmatyössäni”

Liverpoolista potkut vuonna 2015 saanut Brendan Rodgers on yhdistetty huhuissa Englannin maajoukkueen peräsimeen. Englanti tippui EM-kisoista, ja päävalmentaja Roy Hodgson erosi heti ottelun jälkeen tehtävästään.

Rodgers toimii tällä hetkellä Celticin päävalmentajana, eikä miehen omien sanojensa mukaan ole lähdössä sieltä mihinkään.

– Olen täällä unelmatyössäni. Joukkue, jota olen kannattanut koko elämäni, enkä ole vielä edes kävellyt vielä ensimmäiseen otteluuni, pohjoisirlantilainen kertoi Daily Recordille.

Rodgersin mukaan huhut kertovat enempi siitä, että jalkapallomaailmassa huhut ja spekulaatiot ovat vahvasti esillä. Rodgersilta löytyi myötätuntoa eronnutta Hodgsonia kohtaan, mutta hän ei ole nousemassa maajoukkueen peräsimeen.

– Se on jalkapalloa. Välillä olet huipulla ja välillä sitten pohjalla. Niin se vain menee. Todella harmillista Royn kannalta. Hän on hyvä ihminen ja todella hyvä valmentaja.

– Jos ihmiset ajattelevat, että pystyn tekemään töitä korkealla tasolla, se on hienoa, mutta olen kiireinen täällä (Celticissä) miettiessäni, mitä minun pitää tehdä joukkueeni kanssa, Rodgers tyrmäsi huhut.