© Kuva: Getty Images

Ex-päävalmentaja arvostelee Real Madridin pelaajapolitiikkaa: ”Se oli PR-temppu”

Real Madridin ex-päävalmentaja Carlo Ancelotti laukoo kovia sanoja ex-seuransa pelaajapolitiikasta.

Realiin kohulla 2015 hankittu Martin Odegaard ei ollut Ancelottin hankintalistalla, mutta madridilaisseura päätti silti kiinnittää norjalaislupauksen.

– Hän voi olla maailman paras pelaaja, mutta en minä siitä välitä, koska hän ei ollut se pelaaja, jota pyysin. Se hankinta oli PR-temppu, kirjoittaa Ancelotti Quiet Leadership -kirjassaan AS:n mukaan.

– Kun Florentino [Perez Realin pomo] ostaa norjalaisen futaajan, sinun on vain hyväksyttävä se.

Ancelottin mukaan Perez oli päättänyt PR-hengessä, että Odegaard pelaa kolme peliä Real Madridin ykkösjoukkueessa. Norjalaislupaus pelasi kuitenkin ainoastaan kaksi peliä Realin ykköstiimissä ja 49 mittelöä kakkosjoukkueessa. Odegaardin ja Realin tiet ovat nyt eroamassa.