© Kuva: Getty Images

Guardian: Pep Guardiolan Manchester City luopui tähtipelaajan tavoittelusta – hirmusummalla Manchester Unitediin?

Brittilehti Guardian väittää Manchester Cityn luopuneen Juventuksen tähtipelaajan Paul Pogban tavoittelusta.

Lehden mukaan ”Vanha rouva” pyytää Ranskan maajoukkuetähdestä arviolta 65 miljoonaa puntaa (83 miljoonaa euroa) eikä Cityllä ole kiinnostusta hankkia Pogbaa noin kovalla hinnalla.

Pep Guardiolahan on jo vahvistanut joukkueen keskikenttää hankkimalla Ilkay Gündoganin Bundesliigan Dortmundista. Cityn on myös kovasti huhuiltu tavoittelevan gabonilaistykki Pierre-Emerick Aubameyangia samasta suunnasta.

Guardian spekuloikin nyt, että Pogba olisi lähimpänä siirtoa Manchesterin toiseen suurseuraan Unitediin. Lehti muistuttaa seuran olleen jo pitkään kiinnostunut 23-vuotiaasta huipputaiturista. Sen lisäksi Unitedin tuore manageri Jose Mourinho kuuluu miehen ihailijoihin.

Pogban agentti Mino Raiola on tullut viime viikkoina mitä ilmeisemmin erittäin tutuksi Unitedin seurajohdolle, sillä hän toimii myös Zlatan Ibrahimovicin edustajana. Ruotsalaistähdenhän uskotaan olevan matkalla Old Traffordille.

» Katso Valioliigan ottelut, taulukko ja uutiset erikoissivultamme!