Huippukamppailun kohokohdasta ei epäselvyyttä – ”Kumit puhkee”

Ranska ja Sveitsi varmistivat jatkopaikkansa EM-turnauksessa maalittomalla tasapelillä. Lohkokolmosen paikan, joka saattaa niin ikään päästä vielä jatkoon, otti Romanian 1-0-lukemin kaatanut Albania.

Sveitsi-Ranska-ottelun avausjakso etenkin tarjosi tilanteita, mutta loppua kohti peli meni varmisteluksi. Ranska osui toki kamppailussa kahdestikin maalipuihin Paul Pogban ja vaihdosta kentälle tällä kertaa vasta päästetyn Dimitri Payet’n toimesta.

Ottelussa nähtiin eriskummallisia tapahtumia, esimerkikiksi sveitsiläisiltä 3-4:ltä repesi paita kamppailun tuoksinassa ja kertaalleen pelissä puheksi myös pallo. Myös kenttä mureni pelaajien alta ja peli meni liukasteluksi.

Futisfanit meiltä ja muualta kummastelivat tapahtumia joukolla: