© Kuva: Getty Images

Hurja huhu: Barcelona-tähti harkitsee EM-kisajoukkueensa jättämistä

Viime kesänä Barcelonaan siirtynyt Arda Turan edustaa kesän EM-kisoissa kotimaataan Turkkia, joka on esiintynyt toistaiseksi alle odotusten häviten sekä Kroatialle että Espanjalle vaisujen esitysten jälkeen.

Turan otettiin vaihtoon avausottelussa, ja Espanja-ottelun jälkeen mies joutui buuausten kohteeksi.

– Minulla ei ole mitään todisteltavaa. Olen kantanut tätä paitaa yli 90 maaottelussa. Olen joskus pelannut huonosti, mutta ne kerrat voi laskea yhden käden sormilla, kertoo Marca Turanin vastanneen kritiikkiin.

Marca huhuilee nyt, että 29-vuotias kapteeni harkitsee jopa joukkueen jättämistä kesken EM-turnauksen. Lehden mukaan Turanin suhde päävalmentaja Fatih Terimiin on heikossa kunnossa. Pelillisten asioiden lisäksi taloudellisiin bonuksiin liityvien tekijöiden kerrotaan riesaavan Turania.

Turkki kohtaa lohkon päätösottelussaan Tshekin huomenna tiistaina.