© Kuva: Juha Tamminen

Huuhkaja-pelaaja jatkosopimukseen Englannissa – ”Halusivat minun jäävän vaikka pelaisimme Valioliigassa”

Suomen A-maajoukkueen kakkosmaalivahti Niki Mäenpää on tehnyt Brightonin kanssa vuoden jatkosopimuksen.

Seura tiedottaa asiasta verkkosivuillaan. 31-vuotias Mäenpää on edustanut Brightonia viime kesästä saakka saamatta kuitenkaan peliaikaa Mestaruussarjan peleissä.

– Minulla oli todella hyvä tunne Brightonista. Ei vain manageri vaan myös johtokunta antoi minulle tunteen, että he haluavat minun jäävän riippumatta siitä, pelaammeko Valioliigassa tai Mestaruussarjassa, kommentoi Mäenpää seuran sivuilla.

Brighton taisteli päättyneellä kaudella kovasti noususta Valioliigaan. Viimeinen ottelu ratkaisi kuitenkin, että joukkue ei yltänyt suoraan nousuun oikeuttavalle kakkossijalle. Seuranneissa nousukarsinnoissa Brighton hävisi kaksiosaisessa ottelusarjassa Sheffield Wednesdaylle.