Huuhkajat ison haasteen edessä Belgiaa vastaan – Hans Backe näkee mahdollisuutena: ”Saamme vastauksia”

Suomi kohtaa tänään harjoitusottelussa Belgian Brysselissä. Belgia on Huuhkajille todellinen haaste. Belgia nimesi tiistaina joukkueensa EM-turnaukseen ja se ei turhaan ole FIFA-rankingin toisena.

– Pääsemme pelaamaan parhaita vastaan ja uskon että pelaajat nauttivat siitä, Suomen päävalmentaja Hans Backe kertoi Huuhkaja-TV:lle.

Belgian hyökkäyskalusto on maailman kärkeä. Joukkue vilisee tähtiä, kuten Kevin De Bruyne, Romelu Lukaku ja Edin Hazard. Huuhkajien puolustuksella tulee olemaan kiire keskiviikkoiltana.

– Täytyy pitää huoli siitä, että puolustus toimii tarpeeksi hyvin Belgian kaltaista joukkuetta vastaan, toki samoin hyökkäyksen. Belgia on meille iso haaste, Backe myönsi.

Huuhkajien pelit Backen alaisuudessa on mennyt pahasti penkin alle. Backen tilannetta ei helpota se, että viimeiset harjoitusottelut ennen MM-karsintoja ovat Belgiaa ja Italiaa vastaan.

Suomella on yhä ottamatta avausvoitto Backen alaisuudessa. Avausvoitto uuden päävalmentajan johdolla olisi tärkeä koko joukkueelle, mutta sen ottaminen Italian tai Belgian kaltaisista maista voi olla mahdoton tehtävä.

– Kun on mahdollisuus kohdata parhaita vastustajia, niin siihen pitää tarttua mielestäni. Saamme vastauksia, joita tarvitsemme MM-karsintoja varten, Backe painotti.

Suomen ja Belgian välinen ottelu pelataan Brysselissä kello 21.45. Viasat näyttää ottelun.

» Katso tästä Huuhkajien tulokset ja tuleva otteluohjelma!