© Kuva: Getty Images

Italia puudutti Ruotsin – maali pysynyt puhtaana jo tunteja!

Italian maajoukkue jatkoi jo pitkään kestänyttä puolustuksen nollaputkeaan, kun joukkue kaatoi Ruotsin iltapäivän EM-ottelussa 1-0-lukemin. Ottelu ratkesi viime hetkillä, kun Italian kärkimies Eder rynnisti puolustuksen läpi ja latasi voittomaalin vain pari minuuttia ennen varsinaisen peliajan loppua.

Italian verkkoon ei ole tehty maalia yli kuuteen tuntiin EM-turnauspelit ja aiemmat harjoituspelit mukaan lukien. Ruotsi ei saanut ottelussa laukaustakaan maalia kohti tiiviin italialaispakan puristuksessa.

Edellisen kerran Italian verkkoa heilutti Saksan Mesut Özil joukkueiden välisessä maaottelussa maaliskuun lopulla. Saksa voitti tuolloin ottelun peräti 4-1, mutta sen jälkeen Italian puolustus on ollut betonia.

Italia varmisti voittonsa myötä jo jatkopaikan. Katso kaikki lohkotilanteet tästä.