© Kuva: Getty Images

Italian futislegenda paljasti jatkosopimuksensa – vitsaili toimittajille diilin pituudesta

Italian futislegenda Francesco Totti paljasti tiistaina medialle, että ura jatkuu vielä AS Romassa.

La Gazzetta dello Sportin mukaan Totti oli vitsaillut toimittajille tehneensä uuden kolmivuotisen diilin, mutta todellisuudessa kyse on yksivuotisesta jatkopahvista. AS Roman virallinen tiedote julkistetaan lähiaikoina.

39-vuotias maailmanmestari on pelannut koko uransa “Giallorossissa”. Totti pelasi päättyneellä kaudella loistavasti supervaihtomiehenä tehden ja rakentaen useita tärkeitä maaleja, jotka varmistivat joukkueelle paikan ensi kauden Mestarien liigassa. Mies ilmaisi kuitenkin sesongin mittaan pettymyksensä pieneen rooliinsa.

Päävalmentaja Luciano Spalletti piti kuitenkin päänsä, ja Totti pääsi kentälle lähinnä vaihdosta.