© Kuva: Getty Images

Jamie Vardy kehotetaan maisemanvaihtoon: ”Ei ole velassa Leicesterille”

Entinen huippupelaaja Robbie Savage näkee, että Jamie Vardyn tulisi siirtyä Arsenaliin, joka on tehnyt miehelle tarjouksen.

Vardy, 29, on noussut vasta äskettäin huipputasolle. Hän ampui viime kaudella 24 maalia, kun Leicester porskutti Valioliigan yllätysmestaruuteen. Savagen mukaan Vardyn pitää nyt ajatella omaa tulevaisuuttaan kaiken muun edellä.

– Jamie Vardy ei ole Leicesterille velkaa mistään. Hän ampui joukkueen Valioliigan mestariksi ja Mestarien liigaan. Rehellisesti sanottuna on vaikea nähdä, mitä lisää hän voisi seuran kanssa saavuttaa. Leicester ei voita toista mestaruutta, Savage kommentoi Daily Mirrorilla.

Vardy pantannee tulevaisuuttaan EM-kisojen yli. Hän seurasi Englannin avausottelua vaihtopenkin puolelta.

» Katso Valioliigan ottelut, taulukko ja uutiset erikoissivultamme!