© Kuva: Getty Images

Jättikauppa kytemässä – Manchester City laittamassa siirtoennätyksen uusille huippulukemille?

Manchester City saattaa laittaa Valioliigan siirtoennätyksen uusille lukemille.

Mirrorin mukaan Manchester Cityn on ladattava pöydälle jopa 65 miljoonaa puntaa, mikäli se haluaa saada Dortmundin Pierre-Emerick Aubameyangin miehistöönsä. Aiempi siirtorekordi on Manchester Unitedin nimissä, kun se maksoi 57,9 miljoonaa puntaa Real Madridin Angel Di Mariasta kaksi vuotta sitten.

26-vuotias gabonilaiskärki on tällä hetkellä kovimpia hyökkääjiä maailmassa. Hän teki viime kaudella 25 maalia 29 ottelussa Bundesliigassa. Kaikki pelit mukaan lukien huippunopeana kärkimiehenä tunnettu Aubameyang ampui peräti 39 maalia ja antoi 12 maaliin johtanutta syöttöä 49 otteluun.

Aubameyangin hinta on noussut kolmen vuoden aikana räjähdysmäisesti, sillä Mirrorin mukaan City olisi saanut miehen ”ainoastaan” 10 miljoonalla punnalla St. Etiennestä.

» Katso Valioliigan ottelut, taulukko ja uutiset erikoissivultamme!