© Kuva: Getty Images

Kisakoneesta paikan vallannut Hector Bellerin ”tärkeä Espanjalle nyt ja tulevaisuudessa”

Arsenalin laitapakki Hector Bellerin sai takaportin kautta paikan Espanjan EM-kisaryhmään, kun hänet valittiin Mestarien liigan finaalissa loukkaantuneen Real Madrid -pakin Daniel Carvajalille korvamerkitylle paikalle.

Espanjan maajoukkueluotsi Vicente del Bosque odottaa 21-vuotiaasta lontoolaistuneesta pelaajasta maajoukkueelle runkomiestä tuleviksi vuosiksi. Bellerin pelasi jo viime viikonloppuna ensimmäisen A-maaottelunsa, kun Espanja kaatoi Bosnia-Hertsegovinan.

– Meillä on täysi luotto häneen. Bellerin on meille tärkeä pelaaja nyt ja tulevaisuudessa, del Bosque kommentoi El Larguero -radiolle.

Bellerin oli jälleen avauksessa, kun Espanja kohtasi tiistaina Etelä-Korean. Espanja voitti ottelun 6-1-lukemin, ja Bellerin syötti joukkueensa viidennen maalin.

(Päivitys 19.34: Päivitetty lopputulos ja twiitti.)