Konkarivalmentaja Paul Pogbasta: ”Kukaan ei ole näin nuorena kantanut Ranskaa”

Valioliiga-seura Arsenalia jo parikymmentä vuotta luotsannut ranskalaismanageri Arsene Wenger on kommentoinut kotimaansa tilannetta EM-turnauksessa.

Ranska on turnauksen suurimpia voittajasuosikkeja, mutta paineet kotiyleisön edessä ovat kovat. Wengerin mukaan erityisesti paine on suuri Paul Pogballa , jolta odotetaan valtavaa johtajuutta keskikentällä.

– En tiedä yhtään pelaajaa, joka olisi joutunut kantamaan Ranskan joukkuetta 23-vuotiaana. Sellaisia ei ole, Wengeria siteerattiin Squawkalla.

Pogba pudotettiin alkulohkon toisessa ottelussa pois avauksesta, mutta mies palasi entistä ehompana kentälle lohkon päätöspelissä, maalittomassa tasapelissä Sveitsiä vastaan ampuen muutaman viuhuvan läheltä piti -kudin vastustajan maalia kohti.