© Kuva: Getty Images

Kuva: Tässäkö EM-kisojen maalitykin salaisuus? – nopeuttaa palautumista!

Wales järjesti hieno näytöksen maanantaina, kun joukkue otti B-lohkon voiton kaatamalla Venäjän 3-0-lukemin. Tietä lohkovoittoon avitti Englannin jääminen maalittomaan tulokseen Slovakian kanssa suuresta hallinnasta huolimatta.

Koko turnauksen ykköstykkinä juuri nyt on Walesin supertähti Gareth Bale, joka on jokaisessa kolmessa ottelussa tehnyt maalin.

Rral Madrid -peluri oli Venäjällekin todella vaikea pideltävä, ja mies on ollut täydessä vedossa jokaisessa ottelussa tiiviistä pelitahdista ja suurista minuuteista huolimatta.

Bale käyttääkin palautumiseen mielenkiintoista vekotinta, Physio Recup -laitetta, joka tuottaa -161 celsiusasteen kylmähoitoa. Japanissa kehitetyn hoitomenetelmän kerrotaan parantavan terveyttä ja suorituskykyä tehostamalla tiettyjä kehon luonnollisia mekanismeja.