Leicester-tähti shokkisiirrolla Arsenaliin? – Ratkaisu pelaajan käsissä, seura voimaton

Valioliigan kakkoseksi päättyneellä kaudella sijoittunut Arsenal on valmis maksamaan Jamie Vardyn sopimuksessa olevan 20 miljoonan punnan (26 miljoona euroa) ulosostopykälän. Asiasta kertovat muun muassa Guardian ja Goal.com.

Valioliigan maalipörssin kakkoseksi 24 osumallaan yltänyt Vardy teki vuoden alussa Leicesterin kanssa jatkosopimuksen, mutta siihen kirjattiin siis ulosostopykälä.

Mestaruutta kauden päätteeksi juhlinut Leicester on siis voimaton, mikäli tähtihyökkääjä päättää vaihtaa maisemaa. On myös mahdollista, että ”Ketut” neuvottelee Vardyn kanssa uuden sopimuksen paremmin ehdoin.

29-vuotias Vardy edustaa Englantia kesän EM-kisoissa.

» Katso Valioliigan ottelut, taulukko ja uutiset erikoissivultamme!