© Kuva: Getty Images

Liverpoolin jättihankinta turhautui Jürgen Kloppin ratkaisuun – tulevaisuus harkintaan EM-kisojen jälkeen

Christian Benteke siirtyi viime kesän siirtoikkunassa Aston Villasta Liverpooliin arviolta 32,5 miljoonan punnan siirtosummalla.

Belgiaa kesän EM-kisoissa edustava hyökkääjä ei kuitenkaan onnistunut tekemään läpimurtoaan Anfieldillä. Kesken kauden seuran manageriksi tullut Jürgen Klopp antoi miehelle vain vähän peliaikaa samalla nostaen muun muassa Divock Origin isommalle vastuulle.

– 25-vuotiaana en ole nuori enkä vielä vanhakaan, mutta on kuitenkin tärkeää pelata, totesi Benteke Guardianin haastattelussa EM-kisojen alla.

– Minulla on sopimusta jäljellä Liverpoolin kanssa, ja haluaisin jäädä sinne – jos kuulun valmentajan suunnitelmiin. Jos niin ei ole, on vaikeaa jäädä. Mietin asiaa enemmän EM-kisojen jälkeen.

Benteke myöntää turhautuneensa Kloppin ratkaisuun olla antamatta hänelle isompia peliminuutteja. Isokokoinen belgialaistykki kertoo kuitenkin arvostavansa Kloppin tapaa hoitaa asia.

– Kun hän (Klopp) saapui, huomasin etten kuulu hänen suunnitelmiinsa. Se oli turhauttavaa, koska tiesin hänen olleen kiinnostunut minusta pelatessani ensimmäistä kautta Aston Villassa. Mutta keskustelimme kahdestaan asioista, ja kunnioitan häntä ja hänen ratkaisuaan.

Benteken edustama Belgia pelaa kesän EM-kisoissa samassa lohkossa Irlannin, Italian ja Ruotsin kanssa.

» Katso Valioliigan ottelut, taulukko ja uutiset erikoissivultamme!