© Kuva: Getty Images

Louis van Gaal ehdolla mielenkiintoiseen pestiin – riittääkö nälkä?

Gazzetta dello Sportin mukaan ManU:sta lähtöpassit saanut Louis van Gaal on yksi AC Milanin päävalmentajaehdokkaista.

AC Milaniin viime kauden aluksi suurin odotuksin tullut Sinisa Mihajlovic sai kenkää jo kesken kauden ja seuraa luotsasi huhtikuusta kauden loppuun Cristian Brocchi, jonka jatkaminen on myös yksi vaihtoehto.

Muita mahdollisia päävalmentajanimiä seuralle ovat lehden mukaan Ajaxin jättänyt Frank de Boer ja Pietarin Zenitissä hyvää työtä tehnyt, mutta niin ikään vapailla markkinoilla oleva Andre Villas-Boas, joka muistetaan myös aiemmin FC Portosta, Chelseasta ja Tottenhamista.

Van Gaalilla oli alun perin ManU:n kanssa sopimus myös ensi kaudesta, mutta hän sai tehdä tilaa Jose Mourinhonlle. Alkujaan hollantilaiskonkari kertoi päättävänsä uran tuohon pestiin, mutta sen päättyminen ennen aikojaan saattoi jättää nälkää vielä yhteen pestiin.