© Kuva: Getty Images

Manchester City räjäyttämässä pankin – neuvottelut tähtikärjestä jo edenneet!

Manchester City, joka vahvisti äskettäin Ilkay Gündoganin vaihtavan seuraan Dortmundista, on Sky Sportsin mukaan toisenkin saksalaisseuran tähden perässä.

Lähteen mukaan City on jo edenneissä neuvotteluissa Dortmundin kanssa joukkueen ykköskärjestä Pierre-Emerick Aubameyangista. Brittilähteissä mahdollisen siirtokorvauksen on arvioitu olevan 60 miljoonan punnan (n. 75 milj. euroa) luokkaa.

26-vuotias gabonilaiskärki on tällä hetkellä kovimpia hyökkääjiä maailmassa. Hän teki viime kaudella 25 maalia 29. ottelussa Bundesliigassa, jääden sarjan maalipörssissä kuitenkin kakkoseksi viisi maalia Bayernin Robert Lewandowskista jääneenä.

Kaikki pelit mukaan lukien huippunopeana kärkimiehenä tunnettu Aubameyang ampui peräti 39 maalia ja antoi 12 maaliin johtanutta syöttöä 49 otteluun.

Aubameyangia on aiemmin huhuttu mm. Real Madridiin. Hyökkääjä on syntyisin Ranskasta, mutta hänellä on äitinsä puolelta sukujuuria Espanjasta. Pelaaja on aiemmin kertonut ”luvanneensa edesmeennelle isoisälleen”, joka oli Madridin läheltä kotoisin, pyrkivänsä urallaan vielä Real Madridiin.

Aubameyang edustaa maajoukkuetasolla isänsä kotimaata Gabonia. Isä Pierre Aubameyang oli myös ammattilaisfutari ja pelasi pääosan urastaan Ranskassa.

» Katso Valioliigan ottelut, taulukko ja uutiset erikoissivultamme!