© Kuva: Getty Images

Nyt puhuu seksiskandaalissa rypevä tähtipelaaja: ”Se on valhetta – en ole lähdössä kotiin”

Seksiskandaalissa rypevä Espanjan tähtipelaaja David De Gea on puolustautunut koviin väitteisiin, joiden mukaan miestä epäillään osallisuudesta alaikäisen tytön seksuaaliseen hyväksikäyttöön vuonna 2012 (uutinen).

Aiemmin uutisoitiin myös, että De Gea olisi mahdollisesti lähetetty jo kotiin Ranskan EM-kisoista. Tämä tieto ei kuitenkaan pidä paikkaansa.

– Minä tiedän mitä olen elämässäni tehnyt. Se on kaikki valhetta, De Gea sanoi lehdistötilaisuudessa Mirrorin mukaan.

– Pelasin Playstationia, kun minulle kerrottiin tästä. Haluan ennen kaikkea sanoa perheelleni, että tämä kaikki on valhetta. He voivat olla rauhassa. Minulla ei ole aavistustakaan, mistä nämä tiedot ovat peräisin.

– En ole ikinä ajatellut lähteä (Espanjan vahvuudesta kotiin). Tämä antaa minulle jopa enemmän voimia harjoitella kovemmin.