Tehottomasta Ronaldosta hetkessä liki historian paras maalitykki EM-tasolla

Cristiano Ronaldo jätti tehottoman jakson taakseen ja kantoi kahdella maalillaan Portugalin pudotuspeleihin, kun joukkue kampesi kolme kertaa rinnalta tasoihin Unkaria vastaan. Lopulta ottelu päättyi 3-3-lukemiin. Unkarilla oli paljon onnea mukana, kun parikin maalia meni kimmokkeista sisään.

Näiden maalien perusteella Ronaldo nousi jo yhden osuman päähän EM-kisojen kaikkien aikojen maalitykistä Michel Platinista, joka ampui aikoinaan yhdeksän EM-turnausmaalia – vieläpä kaikki hänen edustamansa Ranskan mestaruuteen päättyneissä kisoissa kotikentällä vuonna 1984.

Tilaston kolmonen on entinen Englannin hyökkääjä Alan Shearer seitsemällä osumallaan. Kuudessa maalissa on useampikin pelaaja, joista Zlatan Ibrahimovic on ainoa aktiivipelaaja.

Sekä Unkari että Portugali etenivät jatkoon. Katso tästä lohkojen tilanteet ja otteluohjelma.