Veikkausliiga-seura pitkään jatkosopimukseen avainpelaajansa kanssa – ”Johtava pelaaja”

© Kuva: Juha Tamminen
Viikko käyntiin MLS-pelillä! Lunasta riskitön veto tai talletusbonus!

Ilves ja 32-vuotias maalivahti Mika Hilander ovat solmineet jatkosopimuksen. Hilanderin nykyinen sopimus päättyy tähän kauteen, ja uusi sopimus kattaa kaudet 2017, 2018 sekä 2019.

Hilander palasi Ilvekseen kaudeksi 2014 ja pelasi tuolloin kaikki 27 sarjaottelua Ykkösessä. Ilves nousi viime kaudeksi Veikkausliigaan, ja Hilander pelasi taas kaikki 33 ottelua. Hänet valittiin historian ensimmäistä kertaa kaksi kertaa peräkkäin (heinäkuu ja elokuu) Veikkausliigan kuukauden pelaajaksi.

Tammikuussa 2016 Hilander pelasi uransa ensimmäisen maaottelun Suomen paidassa Abu Dhabin turnauksessa. Tällä kaudella hän on pelannut Veikkausliigassa kaikki 11 sarjaottelua, joissa tilillä on jo seitsemän nollapeliä.

– Ilves ilmoitti noin viikko sitten, että olisi kiinnostusta tehdä jatkopahvi. Sitten neuvoteltiin viikko ja päästiin sopuun. Sopimus syntyi suhteellisen helposti ja kivuttomasti, sillä molemmilla osapuolilla oli paljon yhteisiä näkemyksiä, kommentoi Hilander.

Ilveksen päävalmentaja Jarkko Wiss on myös tyytyväinen ykkösmaalivahtinsa jatkoon.

– Hila on todistanut olevansa johtava pelaaja joukkueessamme. Toivottavasti pitkä sopimus antaa hänelle vieläkin enemmän työrauhaa, tukea sekä turvaa harjoitteluun ja päivittäiseen tekemiseen. Tottakai myös vaatimustaso nousee edelleen. Sopimus on hieno juttu, totesi Wiss.

Lähde: Ilveksen verkkosivut

» Katso Veikkausliigan kaikki ottelut suorana Ruudusta!

Viikko käyntiin MLS-pelillä! Lunasta riskitön veto tai talletusbonus!
Edellinen artikkeliKaksi tähtipelaajaa ulos Ranskan avauskokoonpanosta! – Vastustajan kapteenina entinen Veikkausliiga-pelaaja
Seuraava artikkeliBayern Müncheniä syytetään Saksan maajoukkuetähden ulossavustamisesta – seura uhkaa oikeustoimilla