© Kuva: Getty Images

Wayne Rooney uhmakkaana: ”Minun ei tarvitse puolustella itseäni”

Englanti kohtaa EM-turnauksen avausottelussaan Venäjän tänään illalla kello 22. Venäläismedia arvosteli Wayne Rooneya, 30, kovin sanoin ennen avauskohtaamista.

Venäläinen toimittaja oli sitä mieltä, ettei Englannin vastustajien tarvitse enää pelätä Rooneya. Englannin hyökkääjällä oli kuitenkin siihen oma mielipide sanottavana.

– Jokaisella, joka seuraa jalkapalloa, on oikeus mielipiteeseensä. Minä tiedän, mihin pystyn, eikä minun tarvitse istua tässä ja puolustella itseäni, Rooney jyrisi lehdistötilaisuudessa.

Englannin hyökkäyskalusto EM-kisoissa on kova. Kärkeen on laittaa monia vaihtoehtoja, kuten Valioliigan viime kauden sensaatiot Harry Kane ja Jamie Vardy. Rooney myöntääkin, ettän hänen roolinsa on luultavasti hieman erilainen kuin aiemmin.

– Tiedän, että pelini on muuttunut hieman vuosien varrella. Mielestäni se on kuitenkin muuttunut parempaan suuntaan, mutta minua kiinnostaa vain valmentajieni mielipiteet pelaamisestani, Rooney sanoi.

Rooney on Englannin päävalmentaja Roy Hodgsonin luottomies ja luultavasti mies myös on avauksessa illalla Venäjää vastaan. Rooney korosti lehdistötilaisuudessa avausottelun merkitystä.

– Meidän pitää olla sitkeitä. Tiedämme, kuinka tärkeä ensimmäinen peli on. Se kostautui meille kaksi vuotta sitten (2-1-tappio Italialle 2014 MM-kisoissa). On tärkeää saada turnaukselle hyvä alku, Rooney kertoi.

Lähde: SkySports